/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Maia Sandu vrea să înfieze un copil: „M-am gândit. Există proceduri viciate și corupție, dar nu am renunțat la acest lucru”

missing
13 decembrie 2019, ora 17:28

Fosta prim-ministră Maia Sandu se gândește să înfieze un copil. Politiciana spune că nu a făcut-o până acum, din motiv că ar exista „procese viciate și corupție”, însă nu renunță la această idee.

M-am gândit și am încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din câte am înțeles există niște procese viciate și există și corupție în tot acest proces. Sper într-o zi să reușesc să mă clarific”, a declarat Maia Sandu în cadrul interviului acordat vloggerului Dorin Galben.

Întrebată dacă regretă că s-a dedicat mai mult carierei, decât familiei, Maia Sandu a spus: „Nu știu dacă există regrete. Atât timp cât reușești să petreci ceva timp cu oamenii dragi… Eu am o familie mare. Tatăl meu a venit dintr-o familie cu șase copii, mama mea dintr-o familie cu șase copii, respectiv unchii, mătușile mele au câte doi-trei copii. Suntem o familie foarte unită. Nu duc lipsa de comunicare cu copii, care te umplu de energie. E greu să le reușești pe toate. Eu nu pot să spun, că din păcate nu am avut ocazia să am copii și să nu pot ști cum poți să îmbini lucrurile.  Nu este ușor să te dedici carierei profesionale sau politice și să reușești și cu familia. Trebuie să renunți la ceva”a mai adăugat Sandu.

În cadrul interviului președinta PAS a spus că timp de cinci luni, cât a fost prim-ministră nu a mâncat niciodată la cantina Guvernului, din motiv că „nu a fost cea mai grozavă mâncare”.

„Mi s-a spus că e legal ca să mi se pregătească, dar am renunțat la acest lucru. Nu am mâncat nici la cantina casei Guvernului. Nu știu cum este acum, dar nu a fost cea mai grozavă mâncare de-a lungul timpului. Eu sunt norocoasă. Am mătuși care țin la mine, care gătesc. Ele îmi trimiteau mâncare la Guvern ca să nu pierd timp să ies și să merg să mănânc. Ele m-au hrănit cinci luni de zile”, a mai menționat fosta premiera.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram