/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un polițist, reținut cu focuri de armă în centrul Capitalei. Ar fi cerut 1 000 de euro de la un bărbat, pentru a-l scăpa de pedeapsă

13 decembrie 2019, ora 14:44

Un polițist a fost reținut azi cu focuri de armă pe strada Eminescu din Capitală. El ar fi cerut mită 1 000 de euro de la un bărbat, pentru a-l scăpa de pedeapsă. Omul legii a încercat să fugă, însă a fost prins de ofițerii CNA. 

Acum câteva zile, un echipaj de poliție a stopat un șofer pentru că a trecut la culoarea roşie a semaforului şi pentru că se afla în stare de ebrietate la volan. După verificare, poliţistul l-a escortat la domiciliu pe șofer, iar pentru a nu-l trage la răspundere i-ar fi cerut 1 000 de euro.

Poliţistul a fost reţinut în timp ce primea banii. El a încercat să fugă de mascaţi, însă ofiţerii CNA au tras două focuri de avertisment în sus, după care l-au imobilizat.

În acest caz a fost pornită o urmărire penală în temeiul art. 324 Cod penal – corupere pasivă.

La moment, învinuitul se află la sediul CNA şi este audiat de ofiţerii de urmărire penală. Acesta urmează să fie reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ca următorii zece ani să-i stea după gratii.

De la începutul anului, peste 30 de poliţişti au fost reţinuţi de CNA pentru acte de corupţie. Conducerea urmăririi penale este exercitată de către Procuratura Anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram