/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Jaf în stilul anilor '90 la Buiucani! Doi bărbați au fost bătuți, lăsați fără mașină și telefoane

missing
13 decembrie 2019, ora 13:02

Doi tineri de 18 și 19 ani, din orașul Ialoveni, au fost reținuți de polițiști pentru că au bătut doi bărbați, iar apoi i-au jefuit. Totul s-a întâmplat pe 27 noiembrie în fața unui local de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani al capitalei. 

Victimele au spus polițiștilor că au stat în local ceva vreme, iar când au ieșit afară, de ei s-au apropiat trei indivizi. Ulterior, între bărbați s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Cei doi bărbați au fost bătuți cu pumnii și cu picioarele.

Aceștia au fost direcționați la Centrul de Medicină Legală, pentru a stabili cu ce leziuni s-au ales.

„Suspecții i-au deposedat pe bărbați de telefoanele mobile de model „Samsung Note 4”, „Samsung Galaxy” și automobilul de model „Hyundai Getz”. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către victime la 67 450 lei”, spun polițiștii.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore. Ei și-au recunoscut vinovăția și au spus că în momentul comiterii infracțiunii se aflau în stare de ebrietate, iar automobilul l-au vândut într-o localitate din raionul Ialoveni pentru 500 de euro.

Dacă vinovăția bănuiților va fi dovedită, aceștia riscă închisoare pe un termen de la cinci până la șapte ani. Anterior ei au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a-l reține și pe al treilea suspect.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram