/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ O conductă subterană prin care se transporta ilegal spirt, descoperită la frontiera cu Ucraina

missing
13 decembrie 2019, ora 17:10

O conductă prin care se transporta ilegal spirt a fost descoperită la granița dintre Republica Moldova și Ucraina, în localitatea Cuciurgan. Autoritățile ucrainene au blocat funcționarea ilegală conductei. 

Totodată, într-un garaj din satul Cuciurgan a fost depistată o țeavă din plastic, prin care era transportat spirtul din Republica Moldova, dar și patru butoaie a câte 250 de litri de alcool și peste 100 de butoaie din plastic goale, scrie korrespondent.net.

Oamenii legii din țara vecină sunt de părere că în acest caz ar putea fi implicați și represzentanți ai forțelor de ordine.

În prezent, se fac lucrări de demontare a liniei clandestine de transportare a spirtului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram