/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Polițiștii caută un bărbat. El și amicul său au furat dintr-un apartament o trotinetă electronică de peste 9 mii de lei

missing
13 decembrie 2019, ora 12:19

Polițiștii sunt în căutarea unui bărbat. El și amicul său sunt bănuiți că au furat o trotinetă electronică de peste 9 mii de lei, dintr-un apartament de pe strada Armenească din centrul capitalei.

Cazul a avut loc în luna octombrie a acestui an. Cea care a anunțat oamenii legii a fost proprietara locuinței, care a spus că a venit acasă și nu și-a mai găsit trotineta.

Imaginile de supraveghere din preajmă au surprins momentul în care cei doi bărbați au intră în casă, iar la scurt timp aceștia au ieșit cu trotineta.

Unul dintre bărbați, a fost reținut pentru 72 de ore. El are 32 de ani și este originar din Călărași. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, iar bunul pe care l-a furat a fost depistat în locuința acestuia și urmează a fi returnat proprietarei.

Anterior acesta a mai fost judecat pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale și huliganism.

Polițiștii sunt în căutarea celui de-al doilea suspect.

Pentru fapta comisă, cei doi riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei ,cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram