/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Riscă patru ani de pușcărie pentru furtul unei trotinete. Un bărbat din Călărași, reținut

missing
13 decembrie 2019, ora 17:39

Un bărbat de 32 de ani din raionul Călărași a fost reținut de polițiști pentru că în luna octombrie a furat o trotinetă electrică, de model „Xiaomi Mijia”, ce costă aproximativ zece mii de lei, dintr-un apartament din centrul capitalei.

Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Urmare a examinării acestora, oamenii legii au stabilit că bărbatul era însoțit de un alt individ. Cei doi au pătruns prin acces liber în curtea comună a locuinței de pe strada Armenească, de unde ulterior au ieșit cu bunul sustras.

La scurt timp bărbatul a fost arestat și escortat la inspectorat, unde a fost reținut pentru 72 de ore. El și-a recunoscut vinovăția. Bunul sustras a fost depistat de polițiști la domiciliul acestuia și urmează a fi returnat proprietarei.

În privința celui de-al doilea suspect, polițiștii întreprind toate măsurile pentru stabilirea locului aflării și atragerii la răspundere. Indivizii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram