/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bravo! Judocanul Denis Vieru a fost desemnat cel mai bun sportiv din capitală

missing
14 decembrie 2019, ora 16:20

Judocanul Denis Vieru a fost desemnat vineri, de un grup de experți, cel mai bun sportiv al Chișinăului în 2019. Festivitatea de premiere este programată pentru 24 decembrie, scrie moldpres.

El a fost urmat în clasament de Zalina Petrivskaya-Marghiev (atletism), Victor Ciobanu (lupte greco-romane), Anastasia Nichita (lupte feminine), Radu Albot (tenis), Stepan Dimitrov (taekwondo), Alexandra Mârca (tir cu arcul), Oleg Tarnovskyi (kaiak-canoe), Tudor Ciobanu (haltere).

Toți laureații și antrenorii lor beneficiau de la primărie în anii precedenți de câte zece mii de lei fiecare.

Denis Vieru este cel mai bun judocan moldovean. El a cucerit anul curent medalia de bronz la Mondialele din Tokyo, a devenit campion mondial universitar la Napoli, s-a clasat pe primele locuri la turneele Grand Slam de la Paris, Baku şi Grand Prix de la Antalya, fiind cu aceste performanțe pretendentul principal la titlul de cel mai bun sportiv în 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram