/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Federația Rusă, disponibilă să suplinească lista exportatorilor de produse horticole moldovenești

missing
14 decembrie 2019, ora 15:45

Federația Rusă a asigurat că și în anul 2020, legumele, fructele, produsele conservate și vinurile moldovenești vor intra pe piața rusă fără achitarea taxelor vamale. Acest fapt va permite producătorilor din Republica Moldova să economisească peste 300 milioane de lei.

Despre aceasta a anunțat ministrul Agriculturii, Ion Perju, pe pagina sa de Facebook, menționând că autoritățile de la Moscova au precizat că totodată va fi suplinită lista exportatorilor de produse horticole moldovenești și a produselor conservate și vinicole.

Ministrul Agriculturii a avut o întrevedere oficială cu omologul său rus, Dmitrii Patruseva, în cadrul unei vizite de lucru la Moscova, unde a participat la cea de-a 32-a ședință a Consiliului interguvernamental privind problemele complexului agroindustrial al statelor membre CSI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram