/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Filmele pe care să le urmărești azi, la TV8, imediat după principalele buletine de știri ale zilei

missing
26 decembrie 2019, ora 18:02

TV8 continuă să-ți aducă pe micile ecrane filme artistice, numai bune de privit în perioada sărbătorilor de iarnă. Astăzi, imediat după principalele buletine de știri ale zilei, de la ora 19:00 și 21:00, priviți filmele „Fugarii” și „Soarele de la miezul nopții” (filmele sunt în limbă rusă cu subtitrare în limba română). 

Pelicula „Fugarii”, pe care o puteți urmări de la ora 19:30, îl are ca protagonist pe un star al muzicii pop, căzut în patima alcoolului și a drogurilor. Pentru a-i da o lecție de viață, producătoarea acestuia angajează pentru el un killer; aici încep aventurile…

„Soarele de la miezul nopții” este o producție a companiei „HBO GO”. Filmul relevă povestea unei prietenii neașteptate dintre un vânător obsedat de găsirea unei turme de karibu și o adolescentă rebelă.

Urmăriți filmul în această seară, la TV8, la ora 21:30, imediat după buletinul de știri în limba rusă, de la ora 21:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram