/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Renumita peliculă „Hoţii de celebritate” premiată cu Oscar, deseară, la TV8

missing
30 decembrie 2019, ora 16:00

Pentru că e luni și e început de săptămână, TV8 te invită să privești renumita peliculă „Hoţii de celebritate”, a regizoarei câştigătoare de Oscar, Sofia Coppola.

În lumea obsedată de faimă a Los Angelesului, un grup de adolescenți decid să aibă o proprie afacere, aceea a furtului de identități.

După un scenariu bazat pe fapte reale, filmul spune povestea adolescenţilor care-şi lasă naivitatea şi entuziasmul amplificate de cultul celebrităţilor. Printre victimele lor se numără Paris Hilton, Orlando Bloom și Rachel Bilson.

Urmăriți filmul deseară, la TV8, după știrile de la ora 19.00. Filmul va fi difuzat în limba rusă cu subtitrare în limba română.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram