/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O companie aeriană oferă 50 de mii de bilete gratuite pentru încurajarea turismului

missing
31 decembrie 2019, ora 08:13

O companie aeriană este gata să ofere gratuit, pentru vara anului viitor, 50 de mii de bilete pentru turiștii străini.  Oferta a fost anunțată de „Japan Airlines” și va fi valabilă între 1 iulie şi 30 septembrie 2020, astfel încât să coincidă cu Olimpiada de Vară de la Tokyo, dar şi cu Jocurile Paralimpice.

Compania aeriană anunță că astfel încearcă să stimuleze turismul în zonele mai puţin vizitate, ceea ce înseamnă că Tokyo nu este inclusă în lista posibilelor destinaţii, transmite CNN.

Există, însă, și o condiție pentru potențialii turişti. Aceștia vor afla exact unde vor zbura după câteva zile de la solicitarea biletelor oferite gratuit de compania aeriană.

Autorităţile japoneze se aşteaptă la un număr de cel puţin 10 milioane de noi turişti, care ar veni în perioada jocurilor de la Tokyo.

Japonia este una dintre cele mai vizitate țări din lume, cu un număr 31 de milioane de turişti în intervalul anilor 2013-2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram