/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Început de an tragic pentru un tânăr moldovean stabilit în Italia. A pierdut o mână în urma exploziei unei petarde

06 ianuarie 2020, ora 18:04

Un tânăr moldovean de 34 de ani, stabilit în Italia, a pierdut o mână și a fost internat în secția de reanimare în urma exploziei unei petarde. Tragedia a avut loc pe 1 ianuarie, într-un local din comuna Traversetolo, Parma.

Presa italiană scrie că bărbatul a aprins petarda, a aruncat-o în aer, dar aceasta nu explodat. Ulterior, tânărul iarăși a luat petarda în mână și a dorit să o aprindă din nou, însă, din nefericire, aceasta a izbucnit în mână.

De asemenea, tânărul s-a ales cu diverse leziuni în regiunea feții. El a fost transportat la spitalul Maggiore din Parma, după care a fost internat în secția de terapie intensivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram