/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Trei curse avia noi vor fi lansate din Chișinău

missing
06 ianuarie 2020, ora 15:51

Flyone anunță lansarea curselor avia directe Chișinău-Frankfurt Hahn (HHN)-Chișinău și Chișinău-Tel Aviv (Ben Gurion)-Chișinău, iar Air Moldova va opera zboruri pe direcția Chișinău-Berlin (Schönefeld)-Chișinău, transmite IPN.

Zborurile către Frankfurt vor fi operate din 6 aprilie cu o frecvență de două ori pe săptămână, luni și miercuri, iar din luna iulie de trei ori pe săptămână.

Începând cu 9 aprilie, Flyone va opera în zilele de joi zboruri pe ruta Chișinău – Tel Aviv (Ben Gurion) – Chișinău.

Din 31 martie, Air Moldova va opera curse directe din Chișinău spre Berlin-Aeroportul Schönefeld, de două zboruri pe săptămână, marți și sâmbătă. Între 18 iunie – 22 septembrie va fi introdusă a treia frecvență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram