/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Deseară la TV8 avem comedii. Filmele pe care să le privești de la 19:30 și 21:20

missing
06 ianuarie 2020, ora 10:27

TV8 continuă să-ți aducă filme pe micile ecrane, pentru ca vacanța de iarnă să fie mai distractivă. Deseară rulăm două comedii, una rusească, în regia Olgăi Popova – „Devushka s kosoy” și alta americană – „Everybody Wants Some”, în regia lui Richard Stuart Linklater. 

„Devushka s kosoy” (Fata cu coasa)

Filmul „Devushka s kosoy” este o comedie rusească, din anul 2017, regizat de Olga Popova. Acțiunile principale din film au loc într-un bloc de locuit din din Moscova, în seara Revelionului. În această seară se pare că locuitorii casei sunt puși la încercare. Între timp, prin oraș se plimbă o fată cu o coasă în spinare și toți se întreabă: „După cine a venit?”. Filmul va fi difuzat la ora 19:30, în limba rusă, cu subtitrare în limba română.

„Everybody Wants Some” (Kajdomu svoe)

Pelicula este o comedie americană, din 2016, a regizorului Richard Stuart Linklater, care arată aventurile unui grup de tineri proaspăt deveniți studenți la un colegiu din Texas. Se întâmpla prin anul 1980… Filmul va fi difuzat la ora 21:20, în limba rusă, cu subtitrare în limba română.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram