/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Concert, show de magie și desene animate, deseară, la Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului

missing
07 ianuarie 2020, ora 15:16

Deseară, la Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului va avea loc un concert, un show de magie al iluzionistului Garry Cozma, iar cei cărora le plac desenele animate vor putea viziona pe ecran mare filmul animat „Primul Crăciun”.

De la ora 17:00 până la 18:00 la Târgul de Crăciun va evolua Fanfara lui Moș Crăciun. După care pe scenă va urca Formația „Flueraș” care va cânta până la pra 18;55, când va începe show-ul de magie.

La ora 19:10 pe scenă va urca Formația „Millenium”, iar proiecția filmului animat va începe la ora 20:15 și va dura până la 21:35. 

Târgul de Crăciun va dura până pe data de 10 ianuarie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram