/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Proteste în Abhazia! Manifestanții au luat cu asalt clădirea Președinției. Ar putea fi declarată stare de urgență

missing
09 ianuarie 2020, ora 18:10

În Abhazia s-a declanșat astăzi un protest împotriva președintelui Raul Khajimba. Manifestanții au luat cu asalt clădirea președinției. Aceștia sunt nemulțumiți de rezultatele alegerilor prezidențiale din luna septembrie a anului trecut și cer alegeri anticipate, scrie Tass.ru

După cum scrie sursa citată, acțiunile de protest ar fi fost declanșate însă după ce a fost arestat zilele trecute un suspect într-un dosar de omor, acesta fiind angajat al serviciului de pază al președintelui.

Khajimba a reușit să se refugieze în vila prezidențială, iar administrația președintelui republicii a anunțat că ar putea declara stare de urgență.

Abhazia este o republică autonomă, situată în nord-vestul Georgiei, autoproclamată independentă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram