/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ce recomandă specialiștii din sălile de sport după mesele copioase de sărbători

missing
09 ianuarie 2020, ora 08:45

După ce am cucerit mesele de sărbătoare, acum e tipul să numărăm kilogramele acumulate și centimetrii din jurul taliei. Cei care nu s-au năpustit asupra bucatelor, pot răsufla ușurați. Iar cei care au ținut să mănânce de toate, acum sunt cu gândul la slăbit. Ca să nu ne stresăm prea tare atunci când ne privim în oglindă, nutriționiștii și antrenorii de sport ne sar în ajutor.

Maria-Victoria RACU, NUTRIȚIONISTĂ

„În această perioadă este recomandat să avem grijă de digestia noastră și anume să adăugăm mai multe fibre în alimentația noastră ma refer la fructe, legume acele prune uscate cât mai multe cereale, în plus este recomandat să optăm și pentru lactatele fermentate cum ar fi iaurturile chefirul care o să ne îmbunătățească microflora intestinală”.

Ceaiurile și apa tot fac minuni, ne asigură nutriționista.

Maria-Victoria RACU, NUTRIȚIONISTĂ

„Trebuie sa ne hidratăm la acel ceai sau apa care o bem sa adăugăm lămâie sau ghimbir.”

O altă soluție pentru recuperarea după sărbătorile de iarnă sunt și sălile de sport. Pe lângă tonifiere, exercițiile de tip cardio ne ajută, cel mai rapid, să scăpăm de grăsimea nedorită.

Aliona Istrati, o antrenoare cu peste 14 ani de experiență în spate, știe cel mai bine cum trebuie să-ți revii după mesele copioase.

Aliona ISTRATI, ANTRENOARE DE SPORT

„Ceea ce le propun eu, să înceapă chiar cu exerciții cardio, după care fiecare după pregătirea fizică știind nivelul lor de pregătire deja se ocupă în sală după necesitate  ce vrea să modeleze sau ce parte a corpului”.

Din experiența antrenorilor de sport, moldovenii revin în săli după ce se încheie șirul sărbătorilor de iarnă.

 

 

 

 

 

 

\\192.168.1.109\tv8brut\2020\01 IANUARIE\03\KILOGRAME SARBATORI

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram