/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primul vot decisiv în Parlamentul britanic, pentru ca Brexitul să se producă pe 31 ianuarie 2020

missing
10 ianuarie 2020, ora 11:11

Deputații britanici din Camera Comunelor au acordat votul final proiectului de lege privind implementarea acordului de ieșire a Marii Britanii din componența Uniunii Europene. Proiectul a fost aprobat cu 330 de voturi pentru și 231 de voturi împotrivă, transmite BBC

Potrivit sursei citate, proiectul de lege prevede plățile pe care le va Marea Britanie către UE pentru așa-zisul „divorț” către UE, drepturile cetățenilor UE după Brexit, aranjamentele vamale pentru Irlanda de Nord și perioada de tranziție care va dura 11 luni.

Proiectul urmează să ajungă acum în Camera Lorzilor pentru a fi aprobat în lectură finală. Deputații din Camera Lorzilor pot veni cu propuneri de modificare a proiectului de lege.

Marea Britanie urmează să părăsească UE pe 31 ianuarie 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram