/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ion Ceban: Spațiile din subteranele Chișinăului se dau în subarendă unor agenți economici cu taxe de zece ori mai mari decât primește Primăria

missing
13 ianuarie 2020, ora 10:03

Autoritățile municipale intenționează să repare în anul curent mai multe subterane din Chișinău și au început deja o evaluare a situației. Primarul general se arată indignat de faptul că spațiile au ajuns în arenda unor agenți economici, fără ca Primăria să câștige bani din această activitate.

„ Acum discutăm despre reabilitarea multor subterane în anul curent. Acolo e bătaie de joc. Mai mare urâțenie nu există… Cineva ia în arendă de la Primăria Chișinău și nouă nu ne plătește, dă în subarendă la zeci de agenți economici și ia de zece ori mai mult. Nouă nu ne plătesc bani. Întrebați de ce nu se repară drumuri, pentru că nu sunt bani”, a declarat Ion Ceban la ședința serviciilor Primăriei din această dimineață.

Primarul capitalei propune și o soluție, pentru ca autoritățile să adune banii de la agenții economici care activează în Chișinău și nu achită la timp taxele.

„Să lansăm o licitație și poate găsim companii care să-i  facă să plătească. Sunt colectori care strâng bani. Să luăm un serviciu de genul ăsta și să începem a colecta”, a propus edilul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram