O jurnalistă din România, Cristina Țopescu a murit. Ea a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni, scrie Digi24.

Potrivit poliției, aseară, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Știritv.ro scrie că la casa Cristinei Țopescu au fost găsiți și trei câini morți. Se pare că aceștia ar fi murit de foame. Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor de companie.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Astăzi presa locală a scris că poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă, așa cum este procedura în astfel de situații.

Cristina Țopescu era foarte activă în mediul online. Ultima postare a sa pe Facebook a fost în a doua zi de Crăciun și făcea referire la Papa Francisc. „Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat„, scria jurnalista. Pe 28 decembrie a fost activă pe WhatsApp. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!