/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Topul celor mai sigure automobile în 2019. „Hyundai”, „Kia” și „Subaru” sunt în capul listei

missing
13 ianuarie 2020, ora 10:35

„Hyundai Elantra”, „Kia Niro” și „Subaru Impreza” se numără printre cele mai sigure mașini din 2019. Lista integrală a fost publicată de Institutul de Asigurări pentru Siguranţa Autostrăzilor din SUA. Organizaţia a pus pe lista „top safety pick” 57 de vehicule.

Dintre acestea, cele care au primit cele mai bune rezultate au fost puse pe o listă scurtă de 30 de modele, cu menţiunea „top safety pick+”. Pentru a câştiga „top safety pick+”, un vehicul trebuie să funcţioneze bine într-o varietate de teste de impact, scrie promotor.ro.

Vehiculul trebuie să primească cea mai bună notă în teste într-un impact frontal sau lateral şi să aibă cele mai bune sisteme pentru prevenirea accidentelor frontale.

Din cele 30 de vehicule din listă, sursa citată a ales doar modelele care sunt oferite în Europa, pentru că celelalte sunt irelevante, acestea fiind prezente doar pe piaţa din SUA.

Hyundai Elantra 

Kia Niro

Kia Niro plug-in hybrid

Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Subaru Impreza

Subaru Impreza wagon

Subaru WRX

Kia Optima

Toyota Camry

Lexus ES 350

BMW Seria 5 

Mercedes-Benz E-Class

Hyundai Kona

Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Mazda CX-5

Hyundai Santa Fe

Kia Sorento

BMW X3

Foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLE

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram