O tânără de 21 de ani a murit, după ce a căzut de la zeci de metri înălţime, de pe o stâncă, din Diamond Bay, Sydney, încercând să-şi facă o poza cu peisajul deosebit. Aceasta a fost decoperită în apă, la baza stâncii, anunță observator.tv. 

Echipajele de urgență au fost alertate de un grup de persoane care nu au putut să o găsească, după ce au făcut fotografii acolo.

Semnele avertizează turiștii să rămână departe de marginea stâncii, iar înălțimea gardurilor de protecţie din zonă a fost crescută, însă asta nu pare să impresioneze pe nimeni. Tânăra ar fi escaladat gardul şi s-a dus în buza prăpastiei să facă un selfie cu panorama extraordinară, însă a alunecat şi a căzut.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, în urma rapoartelor că fata ar fi căzut de pe stâncă. Trupul ei a fost recuperat din apă aproximativ patru ore mai târziu, de Garda de Coastă australiană.

„Serviciile de urgență au fost alertate după ce un grup de oameni care făceau fotografii în interiorul barierei de protecţie a anunţat că una dintre persoane nu poate fi găsită. Ulterior, corpul fără viaţă al persoanei respective a fost descoperit în apă, la baza stâncii”, au precizat oficialii Marine Rescue, din New South Wales.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!