/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Republica Moldova, în top 10 destinații pentru turismul vinicol și gastronomic în anul 2020

14 ianuarie 2020, ora 12:02

Republica Moldova a fost inclusă în top 10 destinații pentru turismul vinicol și gastronomic în anul 2020. Potrivit winerist.com, țara noastră cucerește turișii prin frumusețea naturii, bucate tradiționale și vin incredibil, dar și prin ospitalitate. 

„Această națiune mică, dar perfect formată, pe care o găsește între România și Ucraina, reprezintă un amestec de peisaj bucolic, arhitectură magnifică, istorie fascinantă și farmec rural. Moldova este țara cu una din cele mai vechi și fascinante culturi viticole din Europa, aici găsești cel mai mare beci subteran din lume și peste 150 de producători de vin. Frumusețea naturală intactă a Moldovei, mâncarea și vinul local incredibil, alături de ospitalitatea inedită face ca orice vizitator să se simtă membru al acestei familii. Nu în zadar „Fii oaspetele nostru” a devenit sloganul turistic al țării”, se arată în clasamentul winerist.

În topul winerist se mai regăsesc Anglia, Santa Barbara, Franciacorta din Italia, Yarra Valley din Australia, Sicilia, Alentejo, dar și Elveția.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram