/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Vindea droguri în sectorul Râșcani prin intermediul „Telegram”. Un tânăr din capitală, reținut

missing
14 ianuarie 2020, ora 12:40

Un tânăr de 22 de ani din capitală a fost reținut ieri de polițiști în sectorul Râșcani al capitalei pentru că vindea droguri prin intermediul aplicației „Telegram”. Acum tânărul riscă închisoare de la șapte la 15 ani. 

Individul a fost reținut în flagrant în timp ce punea pachețelele cu droguri, învelite cu bandă adezivă, în ascunzișuri pentru potențiali cumpărători. La fața locului a fost solicitată grupa operativă, informează Poliția capitalei.

În urma cercetării, forțele de ordine au ridicat: opt pachețele cu praf alb cristalizat dintre care patru pachețele a câte un gram și patru pachețele a câte 0,5 grame, cinci pastile extasy si trei timbre LSD cu efect psihotrop. Toate substanțele depistate au fost ridicate, sigilate și îndreptate la CTC-EJ, pentru a fi supuse expertizării.

Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a recunoscut că prin intermediul aplicației ,,Telegram”, comercializa drogurile, iar când primea confirmare că acestea au fost achitate le plasa în ascunzișuri, după care informa cumpărătorii. În cazul în care îi reușea comercializarea drogurilor era să obțină un profit în sumă de circa 20 de mii de lei.

Tânărul este cercetat penal pentru ,,Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, prin aplicația ,,Telegram”. Polițiștii întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și identificarea altor persoane implicate în comercializarea drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram