/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Două mașini s-au ciocnit violent într-o intersecție din capitală. Un pieton a fost rănit

missing
15 ianuarie 2020, ora 12:10

Accident matinal într-o intersecție din centrul capitalei. O femeie a fost rănită în timp ce se deplasa pe stradă, după ce două mașini s-au izbit violent.

Impactul s-a produs la intersecția străzilor Armenească și M. Kogălniceanu. Potrivit poliției, un automobil de marca „BMW”, condus de un tânăr de 22 de ani, se deplasa pe strada M. Kogălniceanu când s-a ciocnit cu un „Hyundai” condus de un bărbat de 38 de ani, ce se deplasa pe strada Armenească.

În urma impactului dintre cele două vehicule a fost accidentat și un pieton – o femeie de 42 de ani. Aceasta a fost preluată de un echipaj de la ambulanță, iar potrivit medicilor, se află în comă.

Oamenii legii urmează să stabilească care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram