/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Șase vânători s-au ales cu amenzi de circa nouă mii de lei pentru braconaj la Strășeni

missing
15 ianuarie 2020, ora 12:43

Șase vânători au fost amendați cu circa nouă mii de lei pentru braconaj. Sancțiunile au fost aplicate în urma controalelor efectuate de autorități în raioanele din centrul țării pe 11 și 12 ianuarie. 

Potrivit șefului Direcției control resurse cinegetice și piscicole (DCRCP), Marin Bulicanu, grupul operativ de intervenție al Inspectoratului pentru Protecţia Mediului a efectuat razii de combatere a braconajului de vânătoare.

Inspectorii Direcției control resurse cinegetice și piscicole din cadrul aparatului central au ridicat în calitate de corp delict o armă de vânătoare și opt lațuri.

În perioada menționată mai sus, în urma efectuării raziilor de depistare și contracarare a braconajului cinegetic, au fost verificate 21 de persoane, care practicau vânătoarea la fazani.

Foto: Facebook/ Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Foto: Facebook/ Inspectoratul Pentru Protecția Mediului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram