/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ana Guțu, numită într-o funcție importantă în Guvernul de la București

16 ianuarie 2020, ora 17:34

Vicepreședinta Partidului Unității Naționale, Ana Guțu, a fost numită secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Aceasta este o premieră pentru România.

Anunțul oficial a fost făcut de europarlamentarul român Eugen Tomac.

„Este un mesaj puternic pe care țara noastră îl transmite românilor de peste Prut”, a menționat Eugen Tomac.

„Trebuie să-i mulțumesc premierului Ludovic Orban pentru că a respectat angajamentul asumat și a creat, în premieră, această structură guvernamentală cu un rol esențial în impulsionarea relațiilor dintre cele două state cu trecut și viitor comun”, a adăugat europarlamentarul român.

„Exprim ferma convingere – împreună cu toți colegii din Guvernul și Parlamentul României vom reuși să contribuim la apropierea celor două maluri de Prut, prin cooperare eficientă, în beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a comentat ulterior Ana Guțu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram