/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Primul bloc electoral care vrea să se înregistreze pentru parlamentarele noi de la Hâncești

missing
16 ianuarie 2020, ora 20:35

Cele cinci formațiuni care au creat Mișcarea Politică „UNIREA” au decis să formeze un bloc electoral pentru alegerile parlamentare noi, care vor avea loc pe 15 martie în circumscripția nr.38 din Hâncești.

Reprezentanții partidelor anunță că vor depune mâine la Comisia Electorală Centrală actele necesare pentru înregistrarea blocului electoral UNIREA.

Partidele au declarat anterior că vor avea un candidat unic și la alegerile prezidențiale, care vor avea loc la toamnă. Acesta urmează să fie desemnat de cetățeni prin intermediul unor sondaje, a explicat președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă.

Partidul Democrația Acasă, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Popular Român și Partidul Uniunea Salvați Basarabia sunt formațiunile politice care au creat  Mișcarea Politică „UNIREA”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram