/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Sondaj! Câtă încredere au cetățenii în Guvernul condus de Ion Chicu

missing
16 ianuarie 2020, ora 15:19

La două luni de la investire, după ce a lansat zeci de promisiuni că va transforma țara în șantier și va dezvolta mai multe programe naționale în satele R. Moldova, Guvernul Chicu a reușit să câștige încrederea cetățenilor. Mai mult de jumătate dintre respondenții unui sondaj, realizat recent de Asociația Sociologilor și Demografilor, cred că actualul Executiv poate schimba lucrurile spre bine în R. Moldova.

În total, 54,1% dintre respondenți au spus că Guvernul Chicu este în stare să schimbe lucrurile, 12% sunt încrezuți că nu va reuși, iar alte 22,5% stau la dubii, dar cred mai mult că nu va reuși.

Totodată, 11,4% dintre cei chestionați nu au știut ce să răspundă sau nu au vrut să estimeze șansele Guvernului Chicu.

Sondajul a fost realizat în perioada 2-13 ianuarie, pe un eșantion de 1189 de respondenți din 87 de localități din republică și are o marjă de eroare de trei la sută.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram