Constantin Bogdan este prima achiziție a echipei Petrocub în anul 2020. Fundașul de 26 de ani a semnat contractul cu formația antrenată de Lilian Popescu pentru o perioadă de trei ani. Constantin va purta tricoul cu numărul 15.

În cariera sa, el a evoluat la echipele Iskra-Stal, Zimbru, Yenisey (Rusia), Spartaks Jurmala (Letonia) și Milsami, a reușit 11 goluri în 91 de partide în Divizia Națională și a câștigat Cupa Moldovei cu Zimbru și Milsami, în anii 2014 și 2018.

De asemenea, el a devenit campion al Letoniei cu Spartaks Jurmala în 2016 și a bifat șase meciuri în preliminariile Ligii Europa. Pentru naționala Moldovei el a disputat două partide, au comunicat reprezentanții clubului de fotbal.

Alexandru Vlas (16 ani), Alexandru Cebaniuc (18 ani) și Nicolae Munteanu (18 ani) au semnat contracte profesioniste pe o perioadă de cinci ani. În același timp, de la Petrocub au plecat Dorian Răileanu, Victor Mudrac, Mihail Tîșcul și Grigore Coșcodan.

Sursa video: Facebook/ FC Petrocub

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!