/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alte 200 de companii producătoare de fructe și legume își vor putea exporta produsele agricole în Rusia

17 ianuarie 2020, ora 17:21

Lista companiilor exportatoare de fructe și legume în Federația Rusă va fi extinsă, până la sfârșitul acestei luni. Alte două sute de întreprinderi vor obține dreptul de a-și exporta produsele. 

Asta au convenit ieri, la Berlin, ministrul Agriculturii Ion Perju și șeful Serviciului de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară al Federației Ruse, Serghei Dankvert. Cei doi s-au întâlnit în cadrului celui de-al doisprezecelea Forum global pentru alimentație și agricultură (GFFA).

În luna decembrie 2019, ministrul Ion Perju a avut o întrevedere în Federația Rusă, cu ministrul  Agriculturii, Dmitrii Patrusev, în care au discutat mai multe subiecte legate de îmbunătățirea relațiilor comerciale cu produse agroalimentare dintre țările noastre.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram