Amânări peste amânări! După ce au spus că Arena Chișinău va fi gata de hramul orașului Chișinău, ulterior – până la sfârșitul anului 2019, iar apoi în aprilie anul acesta, autoritățile ne fac o nouă promisiune. Obiectivul este planificat a fi lansat pe 1 mai!

Astăzi, premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu mai mulți responsabili de la Ministerul Economiei, Ministerul Educației și cel al Finanțelor, cărora le-a cerut să își concenteze toate eforturile pentru ca Arena să fie lansată anume pe această dată.

Responsabilii de executarea acțiunilor au prezentat premierului informații despre situația actuală și progresul pe fiecare dimensiune. Printre subiectele abordate au fost proiectarea și executarea căilor de acces spre complex, finanțarea lucrărilor și activitățile de recepție finală a obiectului.

Conducătorul întreprinderii ce administrează complexul a informat că, în prezent, lucrările interne sunt executate aproape integral. La moment, se realizează procedurile de testare a sistemelor și echipamentelor pentru a verifica funcționalitatea infrastructurii complexului. În special, la ședință au fost examinate scenariile de executare a căilor de acces, ținând cont de faptul că în regiunea complexului urmează să fie construit drumul de centură al orașului Chișinău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!