/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Dorin Chirtoacă se vrea deputat: „Iau în calcul posibilitatea de a candida la Hâncești”

missing
17 ianuarie 2020, ora 17:18

După ce Mișcarea Politică UNIREA a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea unui bloc electoral pentru alegerile parlamentare noi, care vor avea loc pe 15 ianuarie la Hâncești, președintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă anunță că el ar putea fi candidatul blocului la funcția de deputat în circumscripția nr.38.

„Iau în calcul posibilitatea de a candida pentru Parlament. Vom discuta cu colegii PL, din birou și din teritoriu, precum și cu cei de la celelalte partide din cadrul Mișcării Unirea și vom anunța decizia finală”, a scris Chirtoacă pe Facebook.

Amintim  că Mișcarea Politică UNIREA a fost creată de Partidul Liberal, Partidul Uniunea Salvați Basarabia, Partidul Democrația Acasă, Partidul Național Liberal și Partidul Popular Român.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram