Poliţiştii au oferit detalii despre copilul care a fost găsit astăzi fără suflare la Orhei. Acesta s-a dovedit a fi un băiat de 12 ani. Oamenii legii spun că este vorba de un omor. Suspectul, un adolescent de 14 ani, şi-a recunoscut vinovăţia. 

Astăzi, în jurul orei 09:00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, în subsolul unei construcții nefinisate din municipiul Orhei, a fost depistat cadavrul unui tânăr cu semne de moarte violentă, au comunicat oamenii legii.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, acesta fiind un băiat de 12 ani, domiciliat în municipiul Orhei. La scurt timp a fost identificată și reținută persoana suspectă în comiterea omorului.

Aceasta s-a dovedit a fi un adolescent de 14 ani, din aceiași localitate. Băiatul împreună cu tatăl său au fost escortați la Inspectoratul de poliție Orhei. Minorul a fost audiat de poliţişti. El şi-a recunoscut vina. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza articolului „Omorul intenţionat săvârșit cu bună știință asupra unui minor”.

Conform legislației, o asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

În continuare Poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs omorul.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!