/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Au vrut să evadeze din penitenciarul de la Lipcani. Doi deținuți au săpat câțiva metri sub zidul închisorii

missing
20 ianuarie 2020, ora 15:01

Doi deținuți din penitenciarul de la Lipcani intenționau să evadeze, dar au fost deconspirați de administrația închisorii. Bărbații au reușit să sape câțiva metri sub zidul penitenciarului și au fost reținuți în flagrant ieri-seară, la ora 22:30. Deținuții aveau asupra lor obiecte ascuțite improvizate pentru a săpa tunelul.

Despre acest caz a fost informată poliția și procuratura, iar Administrația Națională a Penitenciarelor a declanșat o anchetă internă pentru a stabili toate circumstanțele.

Bărbații, în vârstă de 22 de ani,  au fost condamnați pentru crime împotriva proprietății și grup criminal organizat. Pentru tentativă de evadare, deținuții riscă să fie condamnați suplimentar la câte trei ani de închisoare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram