/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Blocul Electoral „Unirea” a fost înregistrat de CEC

missing
20 ianuarie 2020, ora 09:41

Mișcarea Politică „Unirea” cu denumirea electorală Blocul Electoral „Unirea” a fost înregistrată astăzi de Comisia Electorală Centrală (CEC), pentru participarea la alegerile parlamentare noi în circumscripția nr. 38 Hâncești. Pentru acest lucrur au votat toți membrii CEC prezenți.

Potrivit hotărârii CEC, simbolul electoral al Blocului „Unirea” , care va apărea în buletinele de vot din 15 martie reprezintă imaginea schematică a României Mari în care este încadrat cuvântul „Unirea”.

În continuare, Consiliul politic al Blocului „Unirea” va desemna un candidat pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38.

La sfârșitul săptămânii trecute, liberalul Dorin Chirtoacă, cel care a pus bazele Mișcării „Unirea”, și-a exprimat intenția de a candida la alegerile din 15 martie. O decizie finală încă nu a fost luată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram