/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO FLASH/ Partidul Șor a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi de la Hâncești

missing
20 ianuarie 2020, ora 13:12

Partidul politic Șor a anunțat numele candidatului formațiunii pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești. Este vorba despre Vitalie Balinshi. Anunțul a fost făcut de către președintele partidului Ilan Șor printr-o intervenție live.

Noi avem un candidat puternic, cu experiență. Este vicepreședintele Partidului Șor. El a participat în toate proiectele de dezvoltare a municipiului Orhei”, a spus Ilan Șor.

Șor a mai anunțat că la începutul lui februarie, mai exact pe data de 1 va organiza o conferință de presă unde va răspunde la întrebările jurnaliștilor.

Până acum, PAS a înaintat-o pe fosta ministră a justiției Olesea Stamate în cursa pentru alegerile din această circumscripție. PUN l-a înaintat pe Vlad Țurcanu. Liderul PL, Dorin Chirtoacă și-a anunțat intenția de a candida, însă o decizie urmează a fi luată de Mișcarea „Unirea”.

Iar PPDA ar putea merge în aceste alegeri repetate cu Mihai Druță, un candidat apartinic din diaspora din Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram