Platforma Demnitate și Adevăr s-a adresat cu un mesaj către toate forțele europene și naționale din Republica Moldova în care le-a cerut să-l susțină pe candidatul lor la alegerile parlamentare noi din 15 martie de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. Anunțul a fost făcut după ședința de astăzi a Biroul Politic Național al Partidului. 

„Platforma DA pledează pentru unitate, solidaritate, accentuând preferința sa pentru un candidat care să reprezinte cel mai larg spectru al societății noastre, inclusiv diaspora. Suntem conștienți despre faptul că aceste alegeri parlamentare se vor desfășura într-un singur tur, ceea ce face ca fragmentarea și pulverizarea electoratului european și național va crește șansele opțiunilor anti-europene.

Chemăm toate formațiunile de centru-dreapta să acționeze cu toată responsabilitatea, astfel încât să nu permitem ca într-o circumscripție cu electorat tradițional european să câștige candidații actualei puteri anti-europene. Mai avem foarte puțin timp pentru ca deciziile noastre să genereze rezultatele pe care le așteptăm. Vă asigurăm că Platforma DA va acționa cu responsabilitate și cu dragoste pentru oameni, ca întotdeauna. Suntem convinși că doar în acest fel putem asigura cea mai bună opțiune pentru aceste alegeri parlamentare parțiale”, se arată într-un comunicat al partidului. 

Candidatul Platformei DA la alegerile parlamentare noi din Hâncești este Mihai Druță, deputat în primul Parlament al R. Moldova, semnatar al Declarației de Independență și reprezentant al diasporei. El nu este în acest moment membru de partid. 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!