/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Procurorul general al Rusiei Iurii Chaika a plecat din funcție. Pe cine a propus Putin în loc

missing
20 ianuarie 2020, ora 13:09

Procurorul general al Federației Ruse Iurii Chaika a demisionat. Presa rusă scrie că acesta a fost transferat într-o altă funcție, fără a preciza unde anume.

Președintele Vladimir Putin a reușit să-i găsească un înlocuitor și îl propune pentru funcția de procuror general pe președintele Comitetului de anchetă Igor Krasnov. Demisia lui Chaika și numirea lui Krasnov ar putea fi votate pe 22 ianuarie.

Amintim că fiul procurorului general al Rusiei, Igor Chaika, este prieten cu familia Dodon și are mai multe afaceri în Rusia cu fratele lui Igor Dodon.

Amintim că Igor Chaika a preluat posturile de televiziune „Accent TV” și „Primul în Moldova” afiliate Partidului Socialiștilor. Acesta a achiziționat 51% din capitalul companiei „Media Invest Service”, care administrează cele două posturi TV și gestionează mail.ru și ok.ru în R. Moldova.

ZDG: Igor Chaika a preluat cota majoritară din firma care deține posturile „Accent TV” și „Primul în Moldova”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram