/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Şcoli închise, trafic aerian perturbat la Teheran din cauza ninsorii

20 ianuarie 2020, ora 07:15

Ninsorile abundente au acoperit duminică cu un strat alb de zăpadă străzile din Teheran, provocând perturbări semnificative ale circulaţiei rutiere şi aeriene şi determinând închiderea şcolilor, au precizat autorităţile din capitala iraniană, potrivit AFP, scrie agerpres.ro.

Conform corespondenţilor AFP, ninsoarea a început la primele ore ale dimineţii perturbând circulaţia pe câteva dintre bulevardele din oraş.

“Ştiam că va ninge începând cu noaptea trecută şi că acest lucru va afecta în mod natural circulaţia”, a declarat pentru televiziunea de stat comandantul poliţiei rutiere din Teheran, Mohammadreza Mehmandar.

“Pe anumite drumuri din nordul Teheranului, s-a format un strat subţire de gheaţă… şi au avut loc accidente, dar intervenţiile au fost rapide”, a adăugat acesta.

Şcolile din toate cartierele Teheranului şi din câteva regiuni ale provinciei şi-au închis porţile din cauza căderilor masive de zăpadă.

Ninsorile au provocat importante întârzieri ale zborurilor dinspre sau înspre aeroportul internaţional Mehrabad din Teheran.

“Zborurile pe Mehrabad se desfăşoară conform programului, dar cu întârzieri cauzate de lipsa vizibilităţii”, a declarat Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al autorităţii iraniene din domeniul aviaţiei.

Cursele aeriene se desfăşoară în mod normal pe aeroportul internaţional Imam Khomeini, a mai precizat acesta.

Potrivit prognozelor, căderile de zăpadă urmează să continue până luni la Teheran şi în alte provincii din nordul ţării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram