/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Serialul BBC „McMafia”, acum și la TV8. De luni până joi, la 18:00

missing
20 ianuarie 2020, ora 09:00

TV8 vă invită în fața micilor ecrane să urmăriți unul dintre cele mai captivante seriale britanice, produse în ultimii ani – „McMafia, un serial ecranizat după romanul jurnalistului englez Misha Glenny, „McMafia: O călătorie prin lumea interlopă globală”. Urmăriți producția BBC de luni până joi, la 18:00.

Filmul îl are ca protagonist pe fiul părintelui mafiei rusești, emigrat în Marea Britanie, Alex Godman, un tânăr crescut în Regatul Unit, care încearcă să-și construiască un viitor, îndepărtându-se de trecutul întunecos al părinților lui. Dar se pare că nu este atât de ușor să te ascunzi de destin, or, eroul serialului urmează să aibă de a face atât cu bandiții ruși, cât și cu traficanți de droguri din Mexic, Pakistan și din Balcani.

Serialul este o producție a BBC, din anul 2018. Vă invităm să-l urmăriți la TV8, de luni până joi, de la ora 18.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram