Un bărbat a găsit 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o cu 35 de dolari dintr-un târg de vechituri.

Este surpriza pe care a avut-o un bărbat din Michigan, Statele Unite, scrie Digi24. El a povestit că a ajuns cu piesa de mobilier acasă și după câteva săptămâni și-a dat seama că nu stă prea confortabil pe ea.

Împreună cu fiica lui a desfăcut pernele și au descoperit că erau umplute cu teancuri de bancnote.

Bărbatul a decis să returneze banii proprietarului canapelei și s-a întors la magazin, iar managerul i-a contactat pe vechii proprietari.

Kirby s-a întâlnit cu proprietarii inițiali ai canapelei, joi, pentru a le returna banii. Angajații magazinului i-au contactat pe aceștia și le-a spus că bărbatul care a cumpărat canapeaua a găsit ceva „ce sigur vor vrea înapoi”.

Potrivit managerului magazinului, canapeaua i-a aparținut unui bătrân care murise în urmă cu un an. Nepoții lui au donat canapeaua și când au fost sunați de la magazin au crezut că era vorba despre niște fotografii găsite în canapea.

Merling a spus că se întâmplă des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute, însă Richard Kirby a fost primul care a returnat ceva.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!