/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Au furat mii de lei dintr-o casă. Doi tineri riscă până la 4 ani de închisoare

missing
20 ianuarie 2020, ora 17:01

Doi tineri în vârstă de 25 și 28 de ani, locuitori a capitalei au ajuns pe mâna poliției. Aceștia sunt acuzați că au furat mii de lei dintr-un apartament de la strada Eugen Cocoa din sectorul Buiucani. Acțiunilor acestora au fost surprinse de camerele de supraveghere din apropiere.

Potrivit poliției, cei doi au observat ușa unei locuințe deschisă și au intrat în casă. La ieșire aceștia au luat cu ei portofelul stăpânului. La scurt timp, oamenii legii au fost sesizați de către proprietarul de 65 de ani, care a spus că pentru puțin timp a ieșit până la vecin fără a încuia ușa de la intrare, iar la întoarcere a depistat că îi lipsește portofelul în care se afla un card bancar. În momentul sustragerii erau bani în sumă de circa 60 de mii de lei.

În cele din urmă, făptașii au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Aceștia și-au recunoscut vina. Poliția a stabilit că tinerii au făcut câteva tranzacții și au extras de pe cardul bancar bani în sumă de 32 mii lei.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației. Ei riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau până la patru ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram