Cinci persoane au murit într-un hotel din orașul Perm, Federația Rusă, după ce o conductă termică s-a spart în această noapte. La scurt timp hotelul a fost inundat. Informația a fost confirmată de Ministerul rus pentru Situații de Urgență, scrie tass.ru.

„În timpul lucrărilor de pompare a apei și de verificare a spațiului, salvatorii au găsit corpurile neînsuflețite ale cinci persoane. Identitatea acestora se stabilește. Salvatorii continuă să pompeze apa caldă”, a comunicat serviciul de presă.

În urma incidentului au fost înregistrate mai multe victime. „O femeie se află în stare gravă în unitatea de terapie intensivă a spitalului din regiune. Alte două sunt în stare medie. Asistența medicală este asigurată. Victimele sunt sub supravegherea medicilor”, spun specialiștii. 

Anterior, serviciul de presă al Guvernatorului Teritoriului Perm a raportat că două dintre victime au primit arsuri de gradul întâi sau doi, o altă persoană – de gradul doi sau trei. Comitetul de Investigare al Federației Ruse a deschis un dosar penal în acest caz.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!