/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Cinci persoane au murit într-un hotel din Rusia, după ce o conductă termică s-a spart

missing
20 ianuarie 2020, ora 16:02

Cinci persoane au murit într-un hotel din orașul Perm, Federația Rusă, după ce o conductă termică s-a spart în această noapte. La scurt timp hotelul a fost inundat. Informația a fost confirmată de Ministerul rus pentru Situații de Urgență, scrie tass.ru.

“În timpul lucrărilor de pompare a apei și de verificare a spațiului, salvatorii au găsit corpurile neînsuflețite ale cinci persoane. Identitatea acestora se stabilește. Salvatorii continuă să pompeze apa caldă”, a comunicat serviciul de presă.

În urma incidentului au fost înregistrate mai multe victime. „O femeie se află în stare gravă în unitatea de terapie intensivă a spitalului din regiune. Alte două sunt în stare medie. Asistența medicală este asigurată. Victimele sunt sub supravegherea medicilor”, spun specialiștii. 

Anterior, serviciul de presă al Guvernatorului Teritoriului Perm a raportat că două dintre victime au primit arsuri de gradul întâi sau doi, o altă persoană – de gradul doi sau trei. Comitetul de Investigare al Federației Ruse a deschis un dosar penal în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram