/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Urmăriți cel de-al doilea episod al show-ului „Bătălia Vinificatorilor”, sâmbătă la TV8. Ce-i așteaptă pe cei opt participanți

20 ianuarie 2020, ora 19:39

Distracții neobișnuite și peisaje spectaculoase, asta îi așteaptă pe cei șapte vinificatori care de această dată vor pleca în ospăț la cel de-al doilea participant al showului „Bătălia vinificatorilor”, din Republica Moldova, Călin Aprodu. 

Participanții au vizitat vinăria Poiana. Acolo i-a așteptat o masă îmbelșugată, muzică și voie bună. Cum a decurs aventura vinificatorilor, urmăriți sâmbătă, de la ora 18:00, la cea mai savuroasă luptă a anului – „Bătălia vinificatorilor”!

Stați cu ochii pe TV8 și veți afla cine va lua, într-un final, premiul de cinci mii de euro, pus la bătaie de organizatorii proiectului.

Partenerul general al emisiunii – Chateau Vartely Winery.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram