/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Din ce motiv suvenirurile cu imaginea prințului Harry și a soției sale Meghan Markle au ajuns la preț redus

21 ianuarie 2020, ora 19:41

Ducele și ducesa de Sussex au ajuns… la reducere. Suvenirurile care au imprimate imaginea lui Harry și Meghan au scăzut brusc preț. Vânzătorii de suveniruri au scăzut din preț, după ce Regina Marii Britanii a venit cu anunțul public despre decizia la care a ajuns familia regală. În primăvară va intra în vigoare acordul cuplului cu regina Elisabeta a II-a, care-i va îndepărta de îndatoririle regale și-i va lipsi de finanțare.

Cupe, farfurii, caschete și alte amintiri britanice cu imaginea lui Harry și Meghan au ajuns la prețuri promoționale. Suvenirurile pot fi găsite în magazinele din Windsor, unde se află reședința de vară a monarhilor britanici. Se întâmplă la câteva zile de la anunțul oficial al casei regale de-ai priva de privilegiile vieții de monarhi ale celor doi.

„Ei nu mai sunt membri ai familiei regale. Nu vor mai fi livrări cu portretele lor și vrem să vindem rapid tot ceea ce este. Nu este nevoie să păstrăm totul în magazin”, a spus un vânzător de suveniruri.

Weekend-ul trecut, Palatul Buckingham a anunțat că Harry și Megan vor înceta să folosească titlurile de „Altețe Regală”, vor pierde finanțarea de la stat și vor returna fondurile primite pentru repararea casei lor din Castelul Windsor. Acordul, care intră în vigoare în primăvară, va permite soților să ducă o viață independentă pe două continente.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram