/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Dodon a invitat jurnaliștii să vadă cum prepară tușonkă. Anul trecut, le-a dat conserve proprii și ambasadorilor

missing
21 ianuarie 2020, ora 12:06

Președintele Igor Dodon a fost întrebat astăzi de jurnaliști dacă intenționează să răspundă la solicitarea deputatului Dumitru Alaiba, care i-a cerut anterior să prezinte acte de proveniență pentru borcanele cu carne oferite jurnaliștilor la o întâlnire neformală înainte de Revelion. 

Șeful statului spune că a făcut singur tușonka și i-a invitat pe jurnaliști să asiste o data la procesul de preparare a conservelor.

„La scăldat nu v-am luat, dar la făcut tușonkă o să vă invit. Mergeți?… Eu am preparat-o. Nu mă credeți? Eu m-am născut la sat”, a comentat Dodon.

Șeful statului a precizat că darurile pe care le-a dat jurnaliștilor înainte de Revelion nu au fost protocolare și a spus că anterior le-a dat și ambasadorilor borcane cu tușonkă și nimeni nu a avut obiecții.

„Toți care fac acum gălăgie, au fost la Condrița, la mine în beci. Anul trecut au fost ambasadorii cu soțiile și la toți le-am oferit câte o conservă și vin de casă”, a spus Igor Dodon.

În spațiul public au apărut critici dure la adresa jurnaliștilor care au participat la sfârșit de an la întâlnirea neformală cu Igor Dodon și au acceptat cadourile pregătite de Președinție. Jurnaliștii au fost îndemnați să-i întoarcă tușonka șefului statuluui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram