/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Serviciul Fiscal a trimis procurorilor informațiile despre cele 27 de persoane și firmele vizate în dosarul finanțării PSRM din Bahamas

missing
21 ianuarie 2020, ora 15:51

Serviciul Fiscal de Stat  a trimis Procuraturii Anticorupție informațiile solicitate de procurori pe 2 decembrie 2019 despre veniturile și impozitele achitate de persoanele și companiile vizate în dosarul finanțării Partidului Socialiștilor din Bahamas.

La solicitarea parvenită de la Procuratura Anticorupție a fost oferit răspuns în termen, în limita informației disponibile, dar și a competențelor legale”, au răspuns reprezentanții Serviciului Fiscal la solicitarea TV8.md.

Reprezentanții Procuraturii au confirmat că au primit astăzi răspunsul de la Serviciul Fiscal, dar nu au oferit alte detalii despre cât de complexă este informația.

Amintim că procurorii au cerut de la FISC fotocopiile tuturor actelor deținute în privința a cinci companii și 27 de persoane fizice, care au avut direct sau indirect rapoarte financiare cu PSRM (proveniența banilor, impozite pe venit, declarații de venit). Printre persoanele vizate sunt deputații socialiști Petru Burduja, Corneliu Furculiță,  Vasilea Bolea, Vladimir Odnostalco, membrul CEC Maxim Lebedinschi, fost consilier al lui Igor Dodon, șefa serviciului de presă al Președinției, Carmena Lupei și prima doamnă Galina Dodon.

/DOC/ Dosarul finanțării PSRM din Bahamas: 27 de persoane și patru companii, verificate de procurori

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram