/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a căzut într-o fântână de canalizare la Botanica

missing
21 ianuarie 2020, ora 12:29

Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut ieri-seară într-o fântână de canalizare în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit salvatorilor, acesta se afla la o adâncime de doi metri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:52. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de salvatori. Cazul s-a produs la intersecție străzilor Cetatea Chilia și Dante.

„Bărbatul a fost extras în mai puțin de zece minute. În urma incidentului acesta a suferit traumatisme și a fost preluat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

În ultimele 24 de ore salvatorii au intervenit în 30 de situații de risc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram