/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: /FOTO. VIDEO/ Autocarul, care a luat foc la Orhei, a fost distrus în totalitate

21 ianuarie 2020, ora 16:20

UPDATE ORA 16:20 Autocarul care a luat foc astăzi la Peresecina, raionul Orhei, are două niveluri și este de model „MAN”. Incendiul a izbucnit în această după-amiază. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri. 

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:07 minute. Potrivit datelor recepționate, un autocar a luat foc în timpul deplasării pe traseul Peresecina –Gornoe, raionul Orhei. În momentul intervenției în interiorul autocarului nu au fost persoane, respectiv nimeni nu a avut de suferit.

Incendiul a fost localizat la ora 15:45. În urma arderii vehiculul a fost distrus în totalitate. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. Informația a fost oferită de ofițera de presă a IGSU, Liliana Pușcașu.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

ORA 15:55 Un autobuz a luat foc astăzi în apropiere de satul Peresecina, raionul Orhei. Din imaginea video publicată de un martor pe o rețea socială se vede că mijlocul de transport a fost în totalitate cuprins de flăcări. Deocamdată nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram